%%E_TITLE%%

Links

  

Hieronder een selectie van organisaties die op een of andere manier te maken hebben met het werkveld van RADAR:  regionale organisaties, melden discriminatie/antisemitisme, aan RADAR projecten gerelateerde sites, jongerensites, belangenorganisaties, gelijke behandeling, diversiteitsbeleid, multiculturele samenleving, etc.

 

Beweeg je muis over het logo voor de omschrijving. Wil je direct naar de site klik op het logo

 

Voor alle antidiscriminatie bureaus in Nederland: Adresgegevens ADBs per 23.08.2011

 

sofar_cube_kl.jpg

 

 

www.paneldeurbeleidbreda.nl -> discriminatie in het uitgaansleven

www.tilburgbynight.nl ->Tilburg by Night is een nul meting, geinitieerd door RADAR, gesubsidieerd door Gemeente Tilburg, waarbij de culturele mix in het Tilburgse uitgaansleven centraal staat. I

 

 

www.city-talk.nl -> maandelijkse jongerendebat event over issues uit de actualiteit dat RADAR in het verleden heeft georganiseerd

 

www.waarstaje.nl -> onderwijsproject over vooroordelen en discriminatie

 

 

Stichting JARA -> JARA is een stichting die zich vooral richt tot Afrikanen in Nederland.Het doel van JARA is het bijdragen aan een oplossing voor gezinsproblemen, het beschermen van kinderen en ouders tegen vooroordelen en discriminatie, het behoeden van kinderen en ouders tegen onderdrukking, belediging en uitbuiting. 

Stichting IWMO -> De stichting is de trekker van de landelijke allochtone federaties op het terrein van sport en arbeid. Steeds weer neemt de stichting initiatieven in de richting van overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om te komen tot verbetering van de positie van jongeren in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. De Stichting IWMO is een geliefd toevluchtsoord voor ontheemde jongeren, maar is ook een veel gekozen plek om een maatschappelijke stage vorm te geven en in te vullen. 

www.werkaandewijk.nl -> Werk aan de Wijk is een jonge organisatie, voortgekomen uit het samenwerkingsverband Samenwerken aan leefbaarheid waarin bewoners, corporaties, gemeente en zorg vertegenwoordigd zijn. 

www.tavenu.nl -> Stichting Jongerencentra Waalwijk  

Stop-discriminatie.hyves.nl -> Een Anti-discriminatie hyves voor en door studenten en scholen. 

www.hetpon.nl -> een onafhankelijk instituut voor onderzoek en advies

 

www.brabantpanel.nl -> je mening geven over belangrijke actuele sociale en maatschappelijke onderwerpen in Brabant.

www.mee-westbrabant.nl -> biedt raad en daad voor iedereen met een beperking.

www.embracepink.nl ->  een Fris & Fruitige Foundation voor seksuele diversiteit en HLBT-emancipatie voor de provincie Noord-Brabant en in haar soort de grootste onder de rivieren (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg).

 

www.surpluszorg.nl -> Surplus is een regionale stichting voor zorg, wonen, welzijn en kinderopvang met dochterstichtingen in West- en Midden-Brabant.

Internationaal Vrouwencentrum Oss -> Het IVC levert een bijdrage aan het individuele emancipatieproces van de deelneemsters en aan een evenwichtige, pluriforme Osse samenleving.

Bosch Roze/ COC Noord Oost Brabant

Babylon -> Centrum voor Studies van de Multiculturele Samenleving

 

 

  • Zoeken

Naar boven